Hvad Er Game Center?

07/10/2021 10:23
Billede: Pixabay, StartupStockPhotos

Game Center er en digital platform, som er udviklet af Apple.

Meningen med platformen er, at du kan dele dine spil og score med dine venner. Herunder kan du også udfordre dine venner i de forskellige spil, hvis I spiller de samme.

Game Center gik online hos Apple i 2008 som app, som kunne hentes i Apple Store. I dag er appen dog fast inventar på en Iphone.

Appen blev faktisk også fjernet på et tidspunkt, fordi den skulle have en opfriskning. Derfor var den faktisk væk fra IOS-systemet fra 2016 indtil 2020. Her kom den så frem med nyt design og havde fået en ordentlig omgang indenfor diverse opdateringer.

I appen kan du ikke direkte spille med dine venner, men man kan connecte med hinanden og følge med i hinandens spil-historik. 

Mange spil opfordrer også til, at man laver forbindelse med Game Center, fordi man på den måde kan opnå nogle fordele eller ekstra liv i det pågældende spil. Derfor opretter mange sig på Game Center uden rigtig at vide, hvad man kan bruge det til. 

Det følgende medlemstal er nok meget meget større i dag, men i 2011 var der intet mindre end 67 millioner, der havde appen og havde forbindelse til den på deres telefon, computer og lignende.

Læs: Perlen Odense- har ydet økonomisk støtte til dette tekstindlæg. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Pernille Corydon. Det betyder, at Perlen Odense får et link i dette tekstindlæg.

Flere indlæg

Hvad betyder formatering?

24/02/2022 09:03
Billede: Pixabay, geralt

Formatering eller det at formatere kan have to forskellige betydninger.

1.

Første betydning er, hvor man opretter et bestemt format til strukturering af elektronis…

Hvad er et lydkort?

07/10/2021 09:54
Billede: Pixabay, stux

Overordnet er et lydkort et internt udvidelseskort til computere.

Det tillader input og output af lysignaler fra og til en computer og er under kontrol af computerprogrammer.

Udtryk…

Bedste Gratis Antivirus

05/03/2021 09:42
Billede: Pixabay

Det er næppe en overdrivelse, at stort set alle klart foretrækker ikke at få ubudne gæster på besøg i vores computer. Selvom kriminaliteten generelt er faldende i landet, så er der en form for krim…

Bedste gratis mobil spil

10/02/2021 09:37
Billede: Pixabay / natureaddict

Et af de bedste gratis spil på mobilen er, efter min mening, Clash Royale fra Supercell.

Dette spil handler meget om taktik og ikke at bruge sin energi alt for hurtigt, da dette hurtigt kan…

Seje baggrunde til PC

08/10/2020 09:49
Billede: Jumpstory

Meget kan man sige om Microsoft og Windows, men seje baggrunde til PC har bare aldrig været deres varemærke. Du kan dog nemt spice din computerskærms baggrund op med seje baggrunde.

Det er …

Hvad er computervirus?

08/10/2020 09:12
Billede: Jumpstory

Det er ikke kun mennesker, der kan få en virus. Det kan din computer også! Men hvad er computervirus? En computervirus er et stykke software, der har en skadelig virkning på din computer, dens…