Bedste Gratis Antivirus

05/03/2021 09:42
Billede: Pixabay

Det er næppe en overdrivelse, at stort set alle klart foretrækker ikke at få ubudne gæster på besøg i vores computer. Selvom kriminaliteten generelt er faldende i landet, så er der en form for kriminalitet, der stadig lever i bedste velgående, hvilket selvfølgelig er det, man kalder for cyberkriminalitet. Desværre ser det ikke ud til, at vi kommer til at komme til at forhindre det i den nærmeste fremtid.

Derfor er det vigtigt at sikre sin computer bedst muligt. Det bedste du kan gøre er selvfølgelig er betale dig for antivirus. De betalte programmer er bare bedre, hvilket selvfølgelig giver god mening.

Har man ikke lyst eller mulighed for at kaste en masse penge efter antivirus, så er der selvfølgelig stadig nogle ting, man kan gøre. Den første er at undgå sider, der virker suspekte, og kun holde sig til det, man kender. Den anden er at anskaffe sig et gratis antivirusprogram.

Der er dog meget stor forskel på kvaliteten i disse. Vi har testet os gennem de forskellige programmer inden for gratis antivirus, og vi er nu klar til at afsløre de 8 bedste, der er på markedet lige nu.

Top 8: De bedste gratis antivirus-programmer

  • Bitdefender Antivirus Free Edition
  • Avast Free Antivirus
  • Sophos Home
  • Kaspersky Security Cloud Free
  • Avira Free Antivirus
  • Microsoft Defender Antivirus
  • AVG Antivirus Free
  • Panda Free Antivirus

Dette blogindlæg er udarbejdet med økonomisk støtte fra Moodings. Der kan du, udover mange andre ting, bestille Louise Roe vase. Når indhold tilgodeser Moodings, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.

Flere indlæg

Bedste gratis mobil spil

10/02/2021 09:37
Billede: Pixabay / natureaddict

Et af de bedste gratis spil på mobilen er efter min mening Clash Royale fra Supercell.

Dette spil handler meget om taktik og ikke at bruge sin energi alt for hurtigt, da dette hurtigt kan giv…

Seje baggrunde til PC

08/10/2020 09:49
Billede: Jumpstory

Meget kan man sige om Microsoft og Windows, men seje baggrunde til PC har bare aldrig været deres varemærke. Du kan dog nemt spice din computerskærms baggrund op med seje baggrunde.

Det er …

Hvad er computervirus?

08/10/2020 09:12
Billede: Jumpstory

Det er ikke kun mennesker, der kan få en virus. Det kan din computer også! Men hvad er computervirus? En computervirus er et stykke software, der har en skadelig virkning på din computer, dens…

Hvad er Opera?

01/10/2020 11:18
Billede: Pixabay

Opera er en webbrowser, der er udviklet af norske Opera Software. Webbrowseren kan blandt andet anvende stil både Windows, Mac, Linux og diverse mobiltelefoner.

Opera blev oprindeligt udvik…

Formatering af computer - Sådan gør du

01/10/2020 09:47
Billede: Jumpstory

Fra tid til anden kan det være nødvendigt, at du formaterer din computer. Formatering af computer er noget, der kan få mange til at få et nervøst blik i øjet. Selvom det lyder kompliceret, så er de…

Bedste gratis mail - De 3 bedste

01/10/2020 09:19
Billede: Jumpstory

De færreste betaler penge for at have en e-mail-konto. Det er stort set kun, hvis den skal være tilknyttet et bestemt domæne, at en e-mail-konto koster penge.

Hvem tilbyder den bedste grati…