Seje Baggrunde Til PC

08/10/2020 09:49
Billede: Jumpstory

Meget kan man sige om Microsoft og Windows, men seje baggrunde til PC har bare aldrig været deres varemærke. Du kan dog nemt spice din computerskærms baggrund op med seje baggrunde.

Det er nemt at downloade en baggrund til PC. Du skal blot højreklikke på billedet og trykke på anvend som baggrund. Du kan også vælge at gemme billedet på din computer, hvorefter du vælger det som baggrund derfra.

Sådan finder du seje baggrunde til PC

Når du er på udkig efter seje baggrunde til PC, kan du finde meget ved at søge efter billeder af netop det, som du ønsker at finde en baggrund med.

Husk altid at målret din søgning, så de viste billeder matcher den opløsning, som din skærm kører med. Dermed undgår du, at du finder en baggrund til din PC, som står uskarpt og sløret. 

Du kan finde baggrunde med mange motiver, især hvis du også udvider din søgning til at søge på wallpapers, der er engelsk for baggrunde til PC.

Uanset din søgning så er det vigtigt, at du er kritisk overfor det sted, som du downloader baggrunden fra. Wallpapers er meget søgt og downloadet. Derfor er der også mange, der benytter wallpapers til at skjule computervira i, som man så intetanende downloader.

Husk derfor ikke at downloade zip-filer, når du ønsker at downloade en baggrund. Gør samtidig dig selv den tjeneste, at du kører en virusscanning på det downloadede wallpaper, inden du sætter det ind som din baggrund.

Du kan også selv designe din egen baggrund ved hjælp af programmer som Canva, hvor du også kan lave collager med dine egne billeder.

Tak til avXperten

Tak til avXperten for støtten til dette indlæg. Find et stort udvalg af smart elektronik, heriblandt et tænd og sluk ur til automatisk lysstyring i hjemmet.

Flere indlæg

Hvad er computervirus?

08/10/2020 09:12
Billede: Jumpstory

Det er ikke kun mennesker, der kan få en virus. Det kan din computer også! Men hvad er computervirus? En computervirus er et stykke software, der har en skadelig virkning på din computer, dens…

Hvad er Opera?

01/10/2020 11:18
Billede: Pixabay

Opera er en webbrowser, der er udviklet af norske Opera Software. Webbrowseren kan blandt andet anvende stil både Windows, Mac, Linux og diverse mobiltelefoner.

Opera blev oprindeligt udvik…

Formatering af computer - Sådan gør du

01/10/2020 09:47
Billede: Jumpstory

Fra tid til anden kan det være nødvendigt, at du formaterer din computer. Formatering af computer er noget, der kan få mange til at få et nervøst blik i øjet. Selvom det lyder kompliceret, så er de…

Bedste gratis mail - De 3 bedste

01/10/2020 09:19
Billede: Jumpstory

De færreste betaler penge for at have en e-mail-konto. Det er stort set kun, hvis den skal være tilknyttet et bestemt domæne, at en e-mail-konto koster penge.

Hvem tilbyder den bedste grati…

Hvad er et operativsystem?

01/10/2020 08:53
Billede: Jumpstory

Navne som Windows og iOS vækker genklang hos de fleste i dag. Men hvad er de egentlig? Windows og iOS er såkaldte operativsystemer, der er det grundlæggende program på computeren. Et operativsystem…

Hvad er EDGE?

01/10/2020 08:41
Billede: Jumpstory

EDGE? Hvad for en Edge? Hvad er Edge spørger mange om. Edge er Microsofts nye webbrowser, der afløser Internet Explorer som standardbrowseren på alle Windows-computere.

Selvom den første ve…