Seje Baggrunde Til PC

08/10/2020 09:49
Billede: Jumpstory

Meget kan man sige om Microsoft og Windows, men seje baggrunde til PC har bare aldrig været deres varemærke. Du kan dog nemt spice din computerskærms baggrund op med seje baggrunde.

Det er nemt at downloade en baggrund til PC. Du skal blot højreklikke på billedet og trykke på anvend som baggrund. Du kan også vælge at gemme billedet på din computer, hvorefter du vælger det som baggrund derfra.

Sådan finder du seje baggrunde til PC

Når du er på udkig efter seje baggrunde til PC, kan du finde meget ved at søge efter billeder af netop det, som du ønsker at finde en baggrund med.

Husk altid at målret din søgning, så de viste billeder matcher den opløsning, som din skærm kører med. Dermed undgår du, at du finder en baggrund til din PC, som står uskarpt og sløret. 

Du kan finde baggrunde med mange motiver, især hvis du også udvider din søgning til at søge på wallpapers, der er engelsk for baggrunde til PC.

Uanset din søgning så er det vigtigt, at du er kritisk overfor det sted, som du downloader baggrunden fra. Wallpapers er meget søgt og downloadet. Derfor er der også mange, der benytter wallpapers til at skjule computervira i, som man så intetanende downloader.

Husk derfor ikke at downloade zip-filer, når du ønsker at downloade en baggrund. Gør samtidig dig selv den tjeneste, at du kører en virusscanning på det downloadede wallpaper, inden du sætter det ind som din baggrund.

Du kan også selv designe din egen baggrund ved hjælp af programmer som Canva, hvor du også kan lave collager med dine egne billeder.

Tak til avXperten

Tak til avXperten for støtten til dette indlæg. Find et stort udvalg af smart elektronik, heriblandt et tænd og sluk ur til automatisk lysstyring i hjemmet.

Flere indlæg

Hvad betyder formatering?

24/02/2022 09:03
Billede: Pixabay, geralt

Formatering eller det at formatere kan have to forskellige betydninger.

1.

Første betydning er, hvor man opretter et bestemt format til strukturering af elektronis…

Hvad er Game Center?

07/10/2021 10:23
Billede: Pixabay, StartupStockPhotos

Game Center er en digital platform, som er udviklet af Apple.

Meningen med platformen er, at du kan dele dine spil og score med dine venner. Herunder kan du også udfo…

Hvad er et lydkort?

07/10/2021 09:54
Billede: Pixabay, stux

Overordnet er et lydkort et internt udvidelseskort til computere.

Det tillader input og output af lysignaler fra og til en computer og er under kontrol af computerprogrammer.

Udtryk…

Bedste Gratis Antivirus

05/03/2021 09:42
Billede: Pixabay

Det er næppe en overdrivelse, at stort set alle klart foretrækker ikke at få ubudne gæster på besøg i vores computer. Selvom kriminaliteten generelt er faldende i landet, så er der en form for krim…

Bedste gratis mobil spil

10/02/2021 09:37
Billede: Pixabay / natureaddict

Et af de bedste gratis spil på mobilen er, efter min mening, Clash Royale fra Supercell.

Dette spil handler meget om taktik og ikke at bruge sin energi alt for hurtigt, da dette hurtigt kan…

Hvad er computervirus?

08/10/2020 09:12
Billede: Jumpstory

Det er ikke kun mennesker, der kan få en virus. Det kan din computer også! Men hvad er computervirus? En computervirus er et stykke software, der har en skadelig virkning på din computer, dens…