Hvad Er En Gamer Stol?

05/10/2020 11:54
Billede: Jumpstory

En gamer stol er en særligt udviklet stol, der er målrettet computerspillere. Den minder i designet om en kontorstol, men den har bare nogle andre komfortfeatures, som gør, at den er behagelig at sidde i, når man spiller i mange timer.

Gamer stolen giver en mere ergonomisk korrekt siddestilling, end den som du kan opleve i mange kontorstole, når der er tale om, at du skal sidde på samme måde i mange timer.

Derfor skal du vælge en gamer stol

Er der virkelig så stor forskel på en gamer stol og en kontorstol? Ja, det er der. Og du skal ikke have gamet i mange timer, for at du kan mærke forskellen.

En gamer stol er som regel bygget op omkring et solidt stålstel i bunden, som gør, at den er robust og stabil. Den knækker altså ikke, selvom du bevæger dig eller læner dig tilbage.

Udformningen af gamer stolene gør, at får en fleksibilitet, som du ikke gør med en traditionel kontorstol - heller ikke nødvendigvis ved de dyre kontorstole.

Armlænene på en gamer stol er med til at give dig en bedre komfort, så du for eksempel ikke sidder og spænder i din arm eller laver lignende dumme bevægelser, der over mange timer kan belaste din krop unødvendigt.

Du kan også mærke forskellen på gamer stole og kontorstole, når det kommer til prisen. Den ekstra komfort og ergonomiske tankegang, som en gamer stol har i forhold til kontorstolen gør, at den oftest vil koste mere. Pengene er dog som regel givet godt ud. Og det kan du mærke efter ganske kort tids gaming.

Tak til avXperten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et kæmpe udvalg af smart elektronik som fx bluetooth høretelefoner eller en ny powerbank i avXpertens store udvalg.

Flere indlæg

Game Pass: En abonnementstjeneste, der åbner døren til et spilbibliotek uden ende

12/07/2023 13:42
Billede: Image by <a href="https://pixabay.com/users/olichel-529835/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2294201">Olya Adamovich</a> from <a href="https://pixabay.com//?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2294201">Pixabay</a>

Game Pass er en abonnementstjeneste tilbyder af Microsoft, der giver spillere mulighed for at få adgang til et stort bibliotek af spil til en fast månedlig pris. Med Game Pass kan spillere download…

Gamestop lukker

26/10/2020 10:29
Billede: Francesco Ungaro, Pexels

I tilfælde af, at det er gået din næse forbi, så er der sket det frygteligt, at Gamestop har lukket en stor del af sine butikker, samt er godt i gang med at afvikle resten af butikkerne. De fleste …

Hvad er en gamerskærm?

08/10/2020 09:39
Billede: Jumpstory

En gamerskærm er en skærm, der er særligt designet til gaming. Det er især på skærmenes refresh rate og responstid, der adskiller gamingskærme fra traditionelle computerskærme.

En god gamer…

Liste: De bedste gamle computerspil

06/10/2020 10:39
Billede: Karolina Grabowska

Klassiske, gamle videospil kan noget helt specielt. Selvom de er håbløst bagud på mange ting, så kan de noget helt særligt, og vækker straks en række meget nostalgiske følelser, når man ser klip el…

Bedste smartphone spil - Se top 10

06/10/2020 09:29
Billede: Pixabay

Udvalget af smartphone spil er i voldsom vækst, så du kan efterhånden finde spil med næsten alle temaer - alt lige fra klassiske spil til spil, hvor du virtuelt gør rent. 

Noget der al…

Hvad er en gamer computer?

02/10/2020 11:55
Billede: Pixabay

Hvad er en gamer computer? En gamer computer er en PC, der er designet til, at du kan spille krævende computerspil på den. Den har derfor nogle andre særlige specifikationer i forhold til en tradit…