Bedste Smartphone Spil - Se Top 10

06/10/2020 09:29
Billede: Pixabay

Udvalget af smartphone spil er i voldsom vækst, så du kan efterhånden finde spil med næsten alle temaer - alt lige fra klassiske spil til spil, hvor du virtuelt gør rent. 

Noget der aldrig ændrer sig, er, at de bedste spil altid er endnu mere populære end de resterende. Det kan blandt andet ses på deres levetid, samt hvor mange gange de bliver downloadet. Herunder får du 10 bud på de bedste smartphone spil.

De bedste smartphone spil - Top 10

  1. Hay Day
  2. Candy Crush Saga
  3. Angry Birds
  4. Sonic Dash
  5. Township
  6. Fruit Ninja
  7. Super Mario Run
  8. PUBG Mobile
  9. Pokémon Go
  10. Minecraft

Listen kan meget vel variere lidt alt efter, om det er de yngre eller ældre generationer, der skal vælge. På listen finder du de største successer indenfor spil til smartphone.

Hay Day har alene næsten 12 mio. anmeldelser i Google Play. Det lyder vildt, for der er endnu flere spillere end anmeldere. Hay Day bliver dog overgået her af Candy Crush Saga, der har næsten 30 mio. anmeldelser og scorer nærmest topkarakter.

Fælles for alle spillene på listen er, at de har flere millioner downloads - minimum ottecifrede downloads. 

Mens Pokémon Go var et kæmpe hit og nærmest en landeplage, da det kom frem, så har spil som Hay Day dog vist sig at være noget mere langtidsholdbar.

Dog er det ikke svært at se, at spillene rettet mod de yngre gamere, der også spiller på andre platforme, er fremtiden. PUBG Mobile vil derfor uden tvivl rykke frem på listen over de kommende år. 33 mio. anmeldere tager næppe fejl.

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find en ny smart bilradio til bilen, eller utallige andre elektronikmærker i avXpertens store udvalg.

Flere indlæg

Gamestop lukker

26/10/2020 10:29
Billede: Francesco Ungaro, Pexels

I tilfælde af, at det er gået din næse forbi, så er der sket det frygteligt, at Gamestop har lukket en stor del af sine butikker, samt er godt i gang med at afvikle resten af butikkerne. De fleste …

Hvad er en gamerskærm?

08/10/2020 09:39
Billede: Jumpstory

En gamerskærm er en skærm, der er særligt designet til gaming. Det er især på skærmenes refresh rate og responstid, der adskiller gamingskærme fra traditionelle computerskærme.

En god gamer…

Liste: De bedste gamle computerspil

06/10/2020 10:39
Billede: Karolina Grabowska

Klassiske, gamle videospil kan noget helt specielt. Selvom de er håbløst bagud på mange ting, så kan de noget helt særligt, og vækker straks en række meget nostalgiske følelser, når man ser klip el…

Hvad er en gamer stol?

05/10/2020 11:54
Billede: Jumpstory

En gamer stol er en særligt udviklet stol, der er målrettet computerspillere. Den minder i designet om en kontorstol, men den har bare nogle andre komfortfeatures, som gør, at den er behagelig at s…

Hvad er en gamer computer?

02/10/2020 11:55
Billede: Pixabay

Hvad er en gamer computer? En gamer computer er en PC, der er designet til, at du kan spille krævende computerspil på den. Den har derfor nogle andre særlige specifikationer i forhold til en tradit…

Bedste mobilspil til børn - Her er top 5

02/10/2020 10:24
Billede: Pixabay

Mobilspil til børn vinder mere og mere frem. Der findes efterhånden en lang række stærke mobilspil til børn. Her kan du se de 5 bedste mobilspil til børn og se, hvorfor du bør overveje at downloade…