Hvad Er En Gamer Computer?

02/10/2020 11:55
Billede: Pixabay

Hvad er en gamer computer? En gamer computer er en PC, der er designet til, at du kan spille krævende computerspil på den. Den har derfor nogle andre særlige specifikationer i forhold til en traditionel PC eller en arbejdscomputer.

En gamer computer har som regel en større CPU og et væsentligt bedre grafikkort, end det som en traditionel PC har det. Det har den for, at den kan håndtere alle de krævende elementer i mange af de nyeste computerspil, der sætter store krav til computerens ydeevne.

Gamer computer - Det skal du se efter

Hvis du først har oplevet at spille på en computer, hvor spillet hakker, eller hvor billedet er utydeligt, så kan du sagtens forstå, hvorfor det giver god mening at se i retning af en gamer computer, hvis du skal bruge den til at spille nye og krævende spil på.

Når du køber en gamer computer, skal du især være opmærksom på computerens grafikkort, størrelsen på CPU'en og hvor mange RAM computeren har.

Især grafikkortet har en stor betydning, når det kommer til gaming. Computerspil er tit meget grafisk krævende, så uden et godt grafikkort, kan du hurtigt opleve, at billedet fryser, eller at du simpelthen bare ikke kan se detaljerne i spillet korrekt.

Nvida har med Geforce-serien udviklet en lang række grafikkort, der er designet til netop gaming. Se her efter GTX-serien. Tommelfingerreglen er her, at jo højere nummer grafikkortet har, jo bedre er det.

CPU'en har også meget at sige. Se her på CPU'ere fra i5 og opefter, hvis du ser på CPU'ere fra Intel. Overvej dog en højere en fra starten af, hvis du regner med at game fremover.

Aldrig under otte RAM, hvis du skal game. Overvej altid 16 eller måske endda 32 eller 64 RAM, hvis du gerne vil have en gamer computer, der er lidt fremtidssikret.

Tak til avXperten

Til slut takker vi vores venner hos avXperten for støtten til dette indlæg. På deres webshop kan du finde en masse lækkert gamer grej som fx et nyt gaming tastatur, eller elektronik i utallige andre genre.

Flere indlæg

Gamestop lukker

26/10/2020 10:29
Billede: Francesco Ungaro, Pexels

I tilfælde af, at det er gået din næse forbi, så er der sket det frygteligt, at Gamestop har lukket en stor del af sine butikker, samt er godt i gang med at afvikle resten af butikkerne. De fleste …

Hvad er en gamerskærm?

08/10/2020 09:39
Billede: Jumpstory

En gamerskærm er en skærm, der er særligt designet til gaming. Det er især på skærmenes refresh rate og responstid, der adskiller gamingskærme fra traditionelle computerskærme.

En god gamer…

Liste: De bedste gamle computerspil

06/10/2020 10:39
Billede: Karolina Grabowska

Klassiske, gamle videospil kan noget helt specielt. Selvom de er håbløst bagud på mange ting, så kan de noget helt særligt, og vækker straks en række meget nostalgiske følelser, når man ser klip el…

Bedste smartphone spil - Se top 10

06/10/2020 09:29
Billede: Pixabay

Udvalget af smartphone spil er i voldsom vækst, så du kan efterhånden finde spil med næsten alle temaer - alt lige fra klassiske spil til spil, hvor du virtuelt gør rent. 

Noget der al…

Hvad er en gamer stol?

05/10/2020 11:54
Billede: Jumpstory

En gamer stol er en særligt udviklet stol, der er målrettet computerspillere. Den minder i designet om en kontorstol, men den har bare nogle andre komfortfeatures, som gør, at den er behagelig at s…

Bedste mobilspil til børn - Her er top 5

02/10/2020 10:24
Billede: Pixabay

Mobilspil til børn vinder mere og mere frem. Der findes efterhånden en lang række stærke mobilspil til børn. Her kan du se de 5 bedste mobilspil til børn og se, hvorfor du bør overveje at downloade…