Hvad Er EDGE?

01/10/2020 08:41
Billede: Jumpstory

EDGE? Hvad for en Edge? Hvad er Edge spørger mange om. Edge er Microsofts nye webbrowser, der afløser Internet Explorer som standardbrowseren på alle Windows-computere.

Selvom den første version af Microsoft Edge udkom i 2015, så er det endnu ikke alle danske brugere, der har stiftet bekendtskab med denne webbrowser endnu.

Klar til at tage kampen op med Google

Mens de mange tidligere versioner af Internet Explorer byggede ovenpå hinanden, så har Microsoft bygget Edge op helt fra bunden. Det vil sige, at Microsoft rent faktisk har bygget en helt ny internetbrowser op, som rent faktisk er konkurrencedygtig med de øvrige på markedet.

Edge ligner nemlig meget mere de øvrige browsere på markedet, så hvis du kender Google Chrome, Safari, Firefox eller Brave, så falder Edge godt ind i den stil.

I forhold til forgængeren og de øvrige browsere på markedet - og især Internet Explorer, så er Edge en ganske enkel browser at anvende. Microsoft har ved at bygge Edge op fra bunden af undgået al den dødvægt, som Internet Explorer efterhånden bar rundt på.

Du får med Edge derfor en ganske god og hurtig browser, der sagtens kan konkurrere med Chrome og Firefox.

Edge har endnu ikke vundet helt så stort et indpas, at den kan kæmpe med om tronen med Chrome, men der er i den grad et stort potentiale i Edge. Edge indeholder nemlig en lang række af de stærke features, som mange kender fra Chrome. Dog er der også fjernet en del.

Edge er især velegnet til de brugere, der ikke er interesseret i, eller for hvem det er vigtigt at skræddersy samtlige indstillinger i browseren. Enkelthed og brugervenlighed fremstår i den grad som kerneelementerne i Edge - og så er browseren faktisk også rigtig hurtig!

Tak til avXperten

Vi siger til sidst tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. På deres webshop finder du alverdens elektronik, heriblandt smarte headphones med bluetooth, segboards eller måske en walkie talkie pakke til ungerne.

Flere indlæg

Hvad betyder formatering?

24/02/2022 09:03
Billede: Pixabay, geralt

Formatering eller det at formatere kan have to forskellige betydninger.

1.

Første betydning er, hvor man opretter et bestemt format til strukturering af elektronis…

Hvad er Game Center?

07/10/2021 10:23
Billede: Pixabay, StartupStockPhotos

Game Center er en digital platform, som er udviklet af Apple.

Meningen med platformen er, at du kan dele dine spil og score med dine venner. Herunder kan du også udfo…

Hvad er et lydkort?

07/10/2021 09:54
Billede: Pixabay, stux

Overordnet er et lydkort et internt udvidelseskort til computere.

Det tillader input og output af lysignaler fra og til en computer og er under kontrol af computerprogrammer.

Udtryk…

Bedste Gratis Antivirus

05/03/2021 09:42
Billede: Pixabay

Det er næppe en overdrivelse, at stort set alle klart foretrækker ikke at få ubudne gæster på besøg i vores computer. Selvom kriminaliteten generelt er faldende i landet, så er der en form for krim…

Bedste gratis mobil spil

10/02/2021 09:37
Billede: Pixabay / natureaddict

Et af de bedste gratis spil på mobilen er, efter min mening, Clash Royale fra Supercell.

Dette spil handler meget om taktik og ikke at bruge sin energi alt for hurtigt, da dette hurtigt kan…

Seje baggrunde til PC

08/10/2020 09:49
Billede: Jumpstory

Meget kan man sige om Microsoft og Windows, men seje baggrunde til PC har bare aldrig været deres varemærke. Du kan dog nemt spice din computerskærms baggrund op med seje baggrunde.

Det er …