Bedste Mobilspil Til Børn - Her Er Top 5

02/10/2020 10:24
Billede: Pixabay

Mobilspil til børn vinder mere og mere frem. Der findes efterhånden en lang række stærke mobilspil til børn. Her kan du se de 5 bedste mobilspil til børn og se, hvorfor du bør overveje at downloade dem til din telefon.

De 5 bedste mobilspil til børn

#1 - DR Ramasjang

Ramasjang-appen fra DR er tæt på at være den ultimative børneapp. DR Ramasjang topper også listen over de bedste mobilspil til børn. Ramasjang indeholder alt fra spil til lærende ting. Alle disse ting kombineres med de genkendelige figurer fra Ramasjang TV, hvilket gør, at børnene nemt finder rundt i denne trygge digitale verden.

#2 - Rasmus Klump

Puslespil, spil, tegnefilm og meget, meget mere. Det er tæt på, at Rasmus Klump er mobilspillet til børn, der har alt. Spillet indeholder så mange forskellige små spil og digitale læringsværktøjer til børn, at det bare er et spil, som du skal lade dit barn prøve. Der er til talrige timers underholdning her.

#3 - Cirkeline

Cirkeline har mange af de samme stærke sider som Rasmus Klump. Her kan de små lege med udklædning, høre sange og endda også se Cirkeline-afsnittene i spillet. Spillet er gratis, hvor der er mulighed for tilkøb. Men du behøver ikke bruge penge, for at de små vil synes, at det er sjovt.

#4 - Lego Duplo Town

Lego kan bare noget, når det gælder underholdning af de små. Også når det kommer til den digitale verden. Det er Lego Duplo Town et fremragende eksempel på. I spillet skal man bygge, eksperimentere og udforske Duplo-verdenen. Der er selvfølgelig også Dulpo-toget, som plejer at være et kæmpe hit blandt de små.

#5 - Lego Duplo Food

Vi har endnu et mobilspil til børn fra Lego her på listen. Lego Duplo Food er en hyggelig app, der er rettet mod de mindste børn. Her får børnene trænet finmotorikken, når de skal flytte klodser og løse opgaver. Med lidt hjælp er spillet nemt for børnene, da de også kan kende mange af elementerne fra deres egne Duplo-klodser.

Tak for støtten

Vi siger tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find en smart DVD brænder eller måske et nyt headset og tastatur i deres enorme online udvalg af elektronik.

Flere indlæg

Gamestop lukker

26/10/2020 10:29
Billede: Francesco Ungaro, Pexels

I tilfælde af, at det er gået din næse forbi, så er der sket det frygteligt, at Gamestop har lukket en stor del af sine butikker, samt er godt i gang med at afvikle resten af butikkerne. De fleste …

Hvad er en gamerskærm?

08/10/2020 09:39
Billede: Jumpstory

En gamerskærm er en skærm, der er særligt designet til gaming. Det er især på skærmenes refresh rate og responstid, der adskiller gamingskærme fra traditionelle computerskærme.

En god gamer…

Liste: De bedste gamle computerspil

06/10/2020 10:39
Billede: Karolina Grabowska

Klassiske, gamle videospil kan noget helt specielt. Selvom de er håbløst bagud på mange ting, så kan de noget helt særligt, og vækker straks en række meget nostalgiske følelser, når man ser klip el…

Bedste smartphone spil - Se top 10

06/10/2020 09:29
Billede: Pixabay

Udvalget af smartphone spil er i voldsom vækst, så du kan efterhånden finde spil med næsten alle temaer - alt lige fra klassiske spil til spil, hvor du virtuelt gør rent. 

Noget der al…

Hvad er en gamer stol?

05/10/2020 11:54
Billede: Jumpstory

En gamer stol er en særligt udviklet stol, der er målrettet computerspillere. Den minder i designet om en kontorstol, men den har bare nogle andre komfortfeatures, som gør, at den er behagelig at s…

Hvad er en gamer computer?

02/10/2020 11:55
Billede: Pixabay

Hvad er en gamer computer? En gamer computer er en PC, der er designet til, at du kan spille krævende computerspil på den. Den har derfor nogle andre særlige specifikationer i forhold til en tradit…