Bedste Gratis Mail - De 3 Bedste

01/10/2020 09:19
Billede: Jumpstory

De færreste betaler penge for at have en e-mail-konto. Det er stort set kun, hvis den skal være tilknyttet et bestemt domæne, at en e-mail-konto koster penge.

Hvem tilbyder den bedste gratis mail? Her får du tre bud på, hvilke e-mail-programmer, der er de bedste.

De bedste gratis mail - Top 3

#1 - Microsoft Outlook

Den klassiske gratis e-mail, der kombinerer alt det, som mange kender fra arbejdsmailen med de mange features, som mange af os er vokset op med via Hotmail. Det er alt sammen i dag smeltet sammen i Microsoft Outlook.

Microsoft har her valgt af fastholde navnet fra mailprogrammet, der er en del af Windows-styresystemet, da de slog Outlook sammen med Hotmail, der måske var den mest populære og anvendte gratis e-mail, inden Gmail for alvor begyndte at røre på sig.

#2 - Gmail

Har du en Android-mobil og er du vild med den tilgang, så er Gmail måske mere dig, end Outlook er det. Gmail giver dig sådan set alle de features, som man kender fra de mange Google-programmer. Den har derfor en lang række af de muligheder, som Outlook også har det.

Det store spørgsmål er sådan set, om man er til Google eller Microsoft her.

#3 - Yahoo Mail

Outsideren til titlen som det bedste gratis mail-program er Yahoo Mail. Yahoo Mail er langt fra ny på markedet og har faktisk leveret en god gratis e-mail for mange i mange år.

Selvom Yahoo Mail har en høj standard og et godt bundniveau, så rammer den bare aldrig helt derop, hvor Outlook og Gmail gør. Der mangler simpelthen flere features. Kampen om topplaceringen kan derfor hurtigt blive en kamp om Outlook vs. Gmail. 

Tak til avXperten

Som afslutning vil vi hurtigt takke avXperten for støtten til dette indlæg. Find et enormt udvalg af elektronik på deres webshop, heriblandt de smarte WiFi løsninger fra Ubiquiti: https://www.avxperten.dk/ubiquiti/.

Flere indlæg

Bedste Gratis Antivirus

05/03/2021 09:42
Billede: Pixabay

Det er næppe en overdrivelse, at stort set alle klart foretrækker ikke at få ubudne gæster på besøg i vores computer. Selvom kriminaliteten generelt er faldende i landet, så er der en form for krim…

Bedste gratis mobil spil

10/02/2021 09:37
Billede: Pixabay / natureaddict

Et af de bedste gratis spil på mobilen er efter min mening Clash Royale fra Supercell.

Dette spil handler meget om taktik og ikke at bruge sin energi alt for hurtigt, da dette hurtigt kan giv…

Seje baggrunde til PC

08/10/2020 09:49
Billede: Jumpstory

Meget kan man sige om Microsoft og Windows, men seje baggrunde til PC har bare aldrig været deres varemærke. Du kan dog nemt spice din computerskærms baggrund op med seje baggrunde.

Det er …

Hvad er computervirus?

08/10/2020 09:12
Billede: Jumpstory

Det er ikke kun mennesker, der kan få en virus. Det kan din computer også! Men hvad er computervirus? En computervirus er et stykke software, der har en skadelig virkning på din computer, dens…

Hvad er Opera?

01/10/2020 11:18
Billede: Pixabay

Opera er en webbrowser, der er udviklet af norske Opera Software. Webbrowseren kan blandt andet anvende stil både Windows, Mac, Linux og diverse mobiltelefoner.

Opera blev oprindeligt udvik…

Formatering af computer - Sådan gør du

01/10/2020 09:47
Billede: Jumpstory

Fra tid til anden kan det være nødvendigt, at du formaterer din computer. Formatering af computer er noget, der kan få mange til at få et nervøst blik i øjet. Selvom det lyder kompliceret, så er de…